Litt Talk festival 2018

Forfatterskolen for unge og FGK-holdet mødes første weekend i februar på Vallekilde Højskole til Litt Talk festivalen. Her kommer I til at møde professionelle forfattere, både garvede forfattere, der holder en litt talk om deres forfatterskab og unge debutanter, der læser op af deres første værk. Forfatterskolen skal også læse op. Nogle lørdag og nogle søndag. Alle FGK’ere er automatisk tilmeldt. I andre skal tilmelde jer og betale her.

Det koster kun 500 kr. for en hel weekend (FGK har betalt) og 250 for en enkelt dag. Vi får vores eget overnatningssted på “Den gamle friskole”, som ligger ved siden af Korskirken. Se mere om festivalen på Vallekilde Højskole.

IMG_7109

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s