FGK talenthold

Forfatterskolen for unge har en overbygning – FGK. FGK er en forkortelse for forfattergrundkursus. Det er et særligt talenthold for 16-22 årige, som over to år har intensiv undervisning på fire internater om året. Desuden læser holdet op på Litt Talk festival på Vallekilde, deltager i andre begivenheder som f.eks. Kulturmødet på Mors og camps med andre GK’ere – og udgiver en antologi om foråret sammen med de yngre elever på Forfatterskolen for unge. Der er plads til 12 elever på FGK, hvoraf nogle er andetårselever.

Det forventes, at du deltager i alle internater med engagement og flid, og at du skriver dagligt mellem internaterne.

Undervisere fra sæson 2019-20

• Martin Glaz Serup, digter, børnebogsforfatter, Phd. i litteratur.
  • Dy Plambech, skønlitterær forfatter og digter, uddannet fra Forfatterskolen.
  • Kamilla Löfström, kritiker på Information, underviser og børnebogsforfatter.

Plan for FGK 2019-20

Forfatterskolens sommercamp 4.-8. august 2018 på Klinteborg
Kulturmødet på Mors: 22.-24. august (betales særskilt)
Efterårsferien: Onsdag den 16. kl. 10 -lørdag den 19. oktober kl. 15 i Fårevejle
Litt Talk festival på Vallekilde: Første weekend i februar (betales særskilt)
Vinterferien: Onsdag den 12. kl. 10-lørdag den 15. februar kl. 15 i Sorø
EKSTRA: 7.-8. MARTS: HOLBÆK KUNSTHØJSKOLE – et SAMARBEJDSPROJEKT MED BGK
Påskeferien: Lørdag den 4. april kl. 10 – tirsdag den 7. april kl. 15 i Fårevejle
Bogreception: Fredag den 15. maj (tid og sted følger)

Optagelse på FGK 2020-21
Send en ansøgning med en tekst på max 2000 anslag til Forfatterskolens leder Anne-Marie Donslund på anmdo@odsherred.dk senest 1. april 2020.
Du skal være minimum 16 år og max 22.

Pris
Det koster 2500 kr. om året at gå på FGK pr. år, hvis du bor i eller kommer fra Slagelse, Sorø, Ringsted, Kalundborg, Lejre, Holbæk og Odsherred.
Det koster 3000 kr., hvis du ikke er fra disse kommuner.

Din optagelse suspenderes, hvis du ikke betaler.
Du får ikke pengene refunderet, hvis du vælger at droppe ud.

performance8

Foto fra sommercampen 2017