LGBT+ Skrivehold

Kan du lide at skrive? Du gør det måske allerede i ny og næ? Og du vil gerne blive bedre og udfolde dit talent?

Forfatterskolen for Unge har nu oprettet et skrivehold, som primært henvender sig til LGBT+ personer. Her skriver vi, og her hygger vi. I et trygt miljø, hvor vi i samarbejde med hinanden laver fede skriveøvelser, har gode snakke og hjælper hinanden med at udvikle vores skriv.

Da holdet er helt nyt, kan du være med til at sætte dit præg på undervisningen sammen med de andre elever. Hvad kunne være fedt for dig at arbejde med? Poesi? Science Fiction? Magi? Socialrealisme? Tegneserie? Eller?

Det er planen, at holdet skal udgive en lille LGBT+ pixibog, som skal være klar til Copenhagen Pride i august. Hvad skal den handle om, synes du?

Under forløbet tager vi på tur til Holbæk Bibliotekerne, hvor LGBT+ bogcafe fra Aalborg kommer på besøg. Vi glæder os også til at møde Gry Stokkendahl Dalgas, der er transkønnet forfatter. Hvad skal vi spørge Gry om?

Undervisningen foregår hver anden fredag og varer 3 timer ad gangen.
Dato: 11. marts, 25. marts, 8. april, 22. april., 6. maj og 20. maj.
Tid: Fra klokken 16-19.
Sted: Ungdomsskolen i Kalundborg, Skovbrynet 51
Tilmelding: Din ungdomsklub i Holbæk og Kalundborg ELLER hos Tahir Mirza
E-mail: tahir.mirza@outlook.dk
Mobil: 27243496

Underviser: Tahir Mirza er elev på Forfatterskolen i København og bliver færdig sommer 2022. Han er bachelor i religionsvidenskab og kandidat i retorik fra Aarhus Universitet. I øjeblikket er
Tahir ved at sætte de sidste punktummer i en novellesamling, der er inspireret af hans arbejde som tolk for Læger uden Grænser på Nauru Island – en lille ø-stat ude i Stillehavet.