Forfatterskolen for unge i Holbæk

Caroline Ørsum, underviser

Caroline Ørsum debuterede som forfatter som 24-årig i 2009 med ungdomsromanen ”Hovedet i skyerne”. Hun har udgivet i alt 17 bøger for unge siden da, senest bl.a. romanen ”Wiki over Miss Elises elendige liv” (2018) og gysernovellesamlingen ”Skygger i skumringen” (2019) skrevet i samarbejde med Camilla Wandahl. Hun holder desuden foredrag og underviser i skrivning på blandt andet biblioteker og skoler.

Dorthe de Neergaard, underviser

Dorthe de Neergaard skriver børnebøger, romaner og film, har oversat en masse bøger fra andre lande og debuterede i 2002 med børneromanen Skramle-Joe. Hun er født 1967, er cand.mag. i dansk og psykologi fra Københavns Universitet og har i en årrække været litterær konsulent og underviser på Forfatterskolen for Børnelitteratur, hvor hun også selv har været elev.

Tid og sted:

Tirsdag eftermiddage kl. 16.00-18.00 på Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, 4300 Holbæk

Spørgsmål

Bibliotekets kontaktperson Birgitte Thomsen på bt@holb.dk