Forfatterskolens sommercamp foregår en uge i sommerferien. Du behøver ikke gå på Forfatterskolen for unge i forvejen. Vigtigst er, at du elsker at skrive og har lyst til at gøre det hele ugen. FGK-holdet deltager obligatorisk og har deres eget hold.

Du skal være 12-22 år for at komme med på sommercampen. Du bliver indkvarteret og kommer på skrivehold med dine jævnaldrene, og du bliver undervist af professionelle forfattere.

Underviserne er Bodil El Jørgensen, Caroline Ørsum og Tahir Mirza, som til daglig underviser i Lejre, Holbæk og Kalundborg. Og på FGK er det Kamilla Löfström sammen med en gæstelærer.

Lejrleder er Anne-Marie Donslund, som også svinger gryderne i køkkenet sammen med Heidi Zülau.

I 2023 foregår det på Klinteborglejren i Ordrup, Fårevejle
mandag den 10. juli kl. 10 – fredag den 14. juli kl. 15-17. (Vi slutter med performance for jeres forældre og venner kl. 15. Derefter er der hjemrejse.)

Tilmelding til forfatterskolens sommercamp: tryk her!

 

Dagsprogram

8.00: Morgenmad
9:00: Morgensamling
10.00: Undervisning
12.00: Frokost
14.00: Undervisning
18.00: Aftensmad
19.30: Fællesaktiviteter

Hver morgen starter med morgensamling med campens undervisere. Hele dagen er der undervisning. I bliver delt op i hold, og I skriver og taler om tekster hver dag. Underviseren har forberedt øvelser og temaer, men der kan sagtens opstå nyt undervejs, når man er i en kreativ proces.

Om aftenen er der aktiviteter, badning, åben scene og hygge. Eller du kan skrive videre på det, du er igang med. En af dagene tager vi på gåtur ud i det blå med skriveøvelser og madpakke.

Pris og indkvartering

Pris: 2000 kr. hvis du bor i Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Lejre, Ringsted eller Holbæk og 3000 kr. hvis du bor udenfor disse kommuner.

Vil du vide mere: kontakt Anne-Marie Donslund, anmdo@odsherred.dk eller tlf. 61153676