Forfatterskolens sommercamp foregår en uge i sommerferien og er for unge, der elsker at skrive. Du skal være mellem 12 og 22 år, og du bliver indkvarteret og er på skrivehold med dine jævnaldrende.

Hver morgen starter vi med morgenmad og morgensamling, hvor en af forfatterne fortæller. Derefter er der undervisning hele formiddagen. Efter frokost er der en lille pause, hvor man kan gå ned og bade eller en tur i iskiosken.

Om eftermiddagen er der undervisning igen, og om aftenen er der hygge, leg, badetur, gåtur, åben scene osv. Vi slutter ugen med en performance fredag formiddag inden hjemrejsen. Her kan jeres forældre og venner komme og være med og få et indtryk af, hvad I har lavet.

I bliver undervist af professionelle forfattere på Forfatterskolens sommercamp. I år er det Charlotte Weitze, Lærke, Malmbak og Caroline Ørsum, mens FGK-holdet ledes af Dy Plambeck og Kamilla Löfström.

Lejrleder er forfatter Anne-Marie Donslund, og hun laver mad sammen med forfatter Trine Bundsgaard. Maden er grøn og temmelig økologisk, overvejende vegetarisk med lokale råvarer, hver morgen er der hjemmebagte boller, og mellem måltiderne er der frugt, knækbrød, og måske kage og is.  

Der kommer også mentorer med på sommercampen. Det er tidligere elever fra FGK.  De laver hyggelige fællesaktivteter om aftenen. 

Sommercampen foregår på Klinteborglejren i Ordrup, Ribsvej 9, 4540 Fårevejle.

Du behøver ikke gå på Forfatterskolen for unge i forvejen. Vigtigst er, at du elsker at skrive og har lyst til at gøre det hele ugen. FGK-holdet deltager obligatorisk og har deres eget hold.

Ankomst: Søndag den 4. august kl. 15-16
Hjemrejse: Fredag den 9. august kl. 11.30.

Dagsprogram

Første dag søndag den 4. august 2024

15-16: Ankomst og indkvartering
16.00: Velkomst i spisesalen
16.30: Introduktion på holdene
18.00: Aftensmad
19.00: Fælles aktivitet 

Dagsprogram

8.00: Morgenmad
9:00: Morgensamling
10.00: Undervisning
12.00: Frokost
14.00: Undervisning
18.00: Aftensmad
19.30: Fællesaktiviteter

Pris og indkvartering

Pris: 2000 kr. hvis du bor i Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Lejre, Ringsted eller Holbæk og 3000 kr. hvis du bor udenfor disse kommuner.

Du bliver som udgangspunkt indkvarteret på værelse med 2-5 personer på din egen alder. 

Medbring: sengetøj/sovepose, hovepude, sengelinned, håndklæder, toiletartikler, badetøj,  tøj til al slags vejr – gummistøvler, regntøj, en tyk sweater, badetøfler osv. Medbring skrivegrej, computer, forlængerledning, et instrument, måske en bog eller et digt, og måske udklædning, du kan bruge til jeres performance.  

FGK-elever betaler via optagelsen til FGK. Så hvis du drømmer om at gå på talentholdet, skal du ind her: FGK.

Tilmelding TRYK HER.

Vil du vide mere: kontakt Anne-Marie Donslund, anmdo@odsherred.dk eller tlf. 61153676