Forfatterskolens sommercamp foregår en uge i sommerferien. Du behøver ikke gå på Forfatterskolen for unge i forvejen. Vigtigst er, at du elsker at skrive og har lyst til at gøre det hele ugen. FGK-holdet deltager obligatorisk og har deres eget hold.

Du skal være 13-22 år for at komme med på sommercampen. Du bliver indkvarteret og kommer på skrivehold med dine jævnaldrene, og du bliver undervist af professionelle forfattere. 

I 2021 foregår det på Klinteborglejren i Ordrup-Fårevejle 1.-6. august 2021. 

Tilmelding her.

 

Dagsprogram

8.00: Morgenmad
9:00: Morgensamling
10.00: Undervisning
12.00: Frokost
14.00: Undervisning
18.00: Aftensmad
19.30: Fællesaktiviteter

Hver morgen starter med morgensamling med campens undervisere. Hele dagen er der undervisning. I bliver delt op i hold, og I skriver og taler om tekster hver dag. Underviseren har forberedt øvelser og temaer, men der kan sagtens opstå nyt undervejs, når man er i en kreativ proces.

Om aftenen er der aktiviteter, badning, åben scene og hygge. Eller du kan skrive videre på det, du er igang med. En af dagene tager vi på gåtur ud i det blå med skriveøvelser og madpakke.

Pris og indkvartering

Pris: 2500 kr. for en uge. Tillæg hvis du bor udenfor: Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Lejre, Ringsted eller Holbæk: 500 kr.

Vil du vide mere: kontakt Anne-Marie Donslund, anmdo@odsherred.dk eller tlf. 61153676