Sommercamp

NB: FORFATTERSKOLENS SOMMERCAMP ER I 2020 FLYTTET TIL FERIEKOLONIEN SKAMLEBÆK.

Forfatterskolens sommercamp foregår en uge i sommerferien hvert år. Du behøver ikke gå på Forfatterskolen for unge i forvejen. Vigtigst er, at du elsker at skrive og har lyst til at gøre det hele ugen. FGK-holdet deltager obligatorisk og har deres eget hold.

Du skal være 13-24 år for at komme med på sommercampen. Du bliver indkvarteret og kommer på skrivehold med dine jævnaldrene.

I 2020 er det på feriekolonien Skamlebæk fra søndag den 19. juli kl. 17 til fredag den 24. juli kl. 17. (Vi skulle have været på Vallekilde, men pga regler for højskolerne er det flyttet).

Underviserne er Charlotte Weitze, Bodil El Jørgensen, Malene Kirkegaard Nielsen og Anne-Marie Donslund, der også er campleder. På FGK-holdet underviser Dy Plambeck og Martin Glaz Serup.

Den 8. juni ved vi, hvor mange vi må være på campen. I får besked. 

Adresse: Kolonien Skamlebæk, Skovskellet 2, Skamlebæk, 4540 Fårevejle

 

Dagsprogram

8-8.30: Morgenmad
8.45: Morgensamling 
10.00: Undervisning
12.30: Frokost
14.00: Undervisning
18.00: Aftensmad
19.30: Fællesaktiviteter

 

Hver morgen starter med morgensamling. Til morgensamlingen hører man et oplæg om et emne, der betyder noget for oplægsholderen.
Hele dagen er der undervisning. I bliver delt op i hold, og I skriver og taler om tekster hver dag. Underviseren har forberedt øvelser og temaer, men der kan sagtens opstå nyt undervejs, når man er i en kreativ proces.

 

Om aftenen er der aktiviteter, bål, badning og hygge. Eller du kan skrive videre på det, du er igang med. 

En af dagene tager vi på gåtur ud i det blå med skriveøvelser og hygge.

 

 

Pris og indkvartering

Fleresengsværelse/sovesal: 2500 kr. for en uge. Tillæg hvis du bor udenfor: Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Lejre, Ringsted eller Holbæk: 500 kr.

Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/dn8cnxdcuh

Vil du vide mere: kontakt Anne-Marie Donslund, anmdo@odsherred.dk eller tlf. 61153676