Sommercamp 2020

Vallekilde Højskole søndag den 19. juli kl. 17 til lørdag den 25. juli kl. 10.

Vi samarbejder med Vallekilde Højskole og Manuskriptskolen.dk, og som overordnet tema vil der i ugens løb være fokus på at lave fiktion for børn og unge til mange forskellige platforme. I kommer til at møde spændende mennesker fra forlag, TV- og filmbranchen. Og eleverne fra forfatterskolen skal en formiddag også give feedback på tekster produceret af voksne fra Manuskriptskolen.

Du skal være 13-17 år for at kunne deltage i forfatterskolens program og 18-25 år for at deltage på højskolens ungehold. FGK har sit eget hold og er automatisk tilmeldt.

Program:
8-8.30 Morgenmad
8.45 Morgensamling
10.00 Undervisning
12.30 Frokost
14.00 Undervisning
18.00 Aftensmad
19.30 Foredrag og aktiviteter

Hver morgen starter med morgensamling og sang. I bliver delt op i hold, og I skriver og taler om tekster hver dag. Underviseren har forberedt øvelser og temaer, men der kan sagtens opstå nyt undervejs, når man er i en kreativ proces. Om aftenen er der foredrag med folk fra forlag, film og tv-branchen. Hvis du hellere vil skrive eller lave noget andet, er det i orden. Måltiderne spiser vi i Vallekildes spisesal, køkkenet er grønt og lækkert, og hvis vejret er godt, kan vi også spise ude på den smukke terrasse. Ind imellem er der tid til hygge, bål, gåture, rundbold osv. Der vil være unge mentorer, (tidligere FGK’ere) som tager sig særligt af de yngste af jer og finder på sjove aktiviteter. Hen på ugen optræder vi med vores tekster, og der er mulighed for, at jeres familie og venner kan komme og se jer.

Vallekilde Højskole er en af de ældste og smukkeste højskoler i Danmark med en interessant historie og legendariske bygninger. Adressen er:
Højskolevej 7, Vallekilde, 4534 Hørve.

Pris og indkvartering 13-17 år:
Eget telt: 1500 kr. for en uge
4-6 personers værelse: 2500 kr. for en uge

Pris og indkvartering 18-25 år:
Studierabat – pris 2000 kr. enten på værelse eller i telt. Tilmelding via højskolen.

Tilmeldingsoplysninger er på vej.

Vil du vide mere: kontakt Anne-Marie Donslund, anmdo@odsherred.dk eller tlf. 61153676

Billeder fra forfatterskolens sommercamp 2018, hvor eleverne i fællesskab skabte en lydpoetisk performance på Vejrhøj ved Geoparkfestivalen:

Fotos: Claus Starup