Sommercamp 2020

Vallekilde Højskole søndag den 19. juli kl. 17 til fredag den 24. juli kl. 17
– med mulighed for at blive til festaften for de ældste dvs. til den 25. juli kl. 10.

BOOK DIN BILLET TIL SOMMERCAMPEN HER

Er du mellem 13 og 24 år, kan du komme med på Forfatterskolens sommercamp på Vallekilde Højskole i sommerferien. Du kommer på hold med jævnaldrende, og hvert hold har en fast underviser. Indkvartering sker enten i teltlejr eller indendørs på fleresengsværelser /sovesal. Det koster 2500 kr. indendørs og 1500 kr. i telt.

Hvis du ikke bor i forfatterskolen for unges kommuner, som er Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Ringsted, Lejre og Holbæk må du gerne komme med alligevel, men det koster et tillæg på 500 kr., som du skal huske at betale.

Hvis du er blevet optaget på FGK-holdet, som er forfatterskolens talenthold, er du automatisk tilmeldt sommercampen, og du skal ikke tilmelde dig her.

Vi samarbejder med Vallekilde Højskole og Manuskriptskolen.dk, og som overordnet tema vil der i ugens løb være fokus på at lave fiktion for børn og unge til mange forskellige platforme. I kommer til at møde spændende mennesker fra forlag, TV- og filmbranchen. Og eleverne fra forfatterskolen skal en formiddag også give feedback på tekster produceret af voksne fra Manuskriptskolen.

Forfatterskolens undervisere er Charlotte Weitze, Dy Plambech, Martin Glaz Serup, Bodil El Jørgensen, Malene Kirkegaard og Anne-Marie Donslund, som også er camp-leder.

Ankomst: Søndag den 19. juli mellem kl. 16 og 18. Her bliver du indkvarteret og efter aftensmaden er der introduktion til ugen. Først i foredragssalen, hvor vi møder de andre, og bagefter på holdet, hvor vi lærer hinanden at kende.

Dagsprogram:
8-8.30 Morgenmad
8.45 Morgensamling i højskolens foredragssal
10.00 Undervisning
12.30 Frokost
14.00 Undervisning
18.00 Aftensmad
19.30 Foredrag og aktiviteter

Hver morgen starter med morgensamling og sang i den smukke foredragssal. Til morgensamlingen hører man et oplæg om et emne, der betyder noget for oplægsholderen.
Hele dagen er der undervisning. I bliver delt op i hold, og I skriver og taler om tekster hver dag. Underviseren har forberedt øvelser og temaer, men der kan sagtens opstå nyt undervejs, når man er i en kreativ proces.
Om aftenen er der mulighed for at høre foredrag med folk fra forlag, film- og tv-branchen. Hvis du hellere vil skrive eller lave noget andet, er det i orden. Der vil være unge mentorer, (tidligere FGK’ere) som finder på sjove aktiviteter, lege, spil og hygge. Måltiderne spiser vi i Vallekildes spisesal, køkkenet er grønt og lækkert, og hvis vejret er godt, kan vi også spise ude på den smukke terrasse.
En af dagene tager vi på gåtur ud i det blå med skriveøvelser og hygge.

Fredag slutter med, at vi optræder med oplæsningsperformances med hvert hold. Jeres forældre og venner kan komme og se jer, inden I bagefter tager hjem.
De ældste elever og FGK-holdet kan blive til lørdag og sammen med Manuskriptskolen holde festmiddag.
Forfatterskolen har sin egen festlige afslutningsaften torsdag aften.

Vallekilde Højskole er en af de ældste og smukkeste højskoler i Danmark med en interessant historie og legendariske bygninger.
Adressen er: Højskolevej 9, Vallekilde, 4534 Hørve.

Pris og indkvartering:
Eget telt: 1500 kr. for en uge
Fleresengsværelse/sovesal: 2500 kr. for en uge
Tillæg hvis du bor udenfor: Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Lejre, Ringsted eller Holbæk: 500 kr.

Tilmelding: TRYK HER!

Vil du vide mere: kontakt Anne-Marie Donslund, anmdo@odsherred.dk eller tlf. 61153676

Billeder fra forfatterskolens sommercamp 2018, hvor eleverne i fællesskab skabte en lydpoetisk performance på Vejrhøj ved Geoparkfestivalen:

Fotos: Claus Starup