Forfatterskolen for unge i Kalundborg

Tahir Mirza, underviser

Tahir Mirza er nyuddannet på Forfatterskolen i København og desuden bachelor i religionsvidenskab og kandidat i retorik fra Aarhus Universitet.

I øjeblikket er Tahir ved at sætte de sidste punktummer i en novellesamling, der er inspireret af hans arbejde med Læger uden Grænser på Nauru Island – en lille ø-stat ude i Stillehavet. Et sted, hvor den australske regering havde placeret op mod 2000 flygtninge fra forskellige steder i Asien. Tahir var udstationeret som kulturtolk i seks måneder i 2018, hvor han primært oversatte for afghanske og iranske flygtninge.

 

Martha Olufsen, gæsteunderviser

Martha er skuespiller, forfatter, youtuber, coach og dramalærer. I 2021 blev hun færdig med sin skuespilleruddannelse på East 15 Acting School i London. På skuespilleruddannelsen begyndte hun at skrive teater- og filmmanuskripter, og siden har det udviklet sig til bøger.  

Martha er dybt fascineret af kombinationen mellem psykologi og kreativitet og i, hvordan man kan bruge kreativiteten til at undersøge nye sider af sig selv, finde sin selvtillid og udleve sit fulde potentiale ikke bare som kunstner men som menneske.  

Tid og sted:

Tirsdage kl. 16.30-19.30 på Kalundborg Bibliotek, Klostertorvet 2.

Holdet er en kombination af det almindelige forfatterskolehold og LGBT+ holdet. 

Første gang: Tirsdag den 27. september.

Spørgsmål og kontakt

Forfatter: Tahir Mirza tahir.mirza@outlook.dk tlf. 27243496

Biblioteket: simon.bojesen@kalundborg.dk