Forfatterskolen for unge i Kalundborg

Charlotte Weitze, underviser på orlov

Charlotte Weitze debuterede som 22-årig med novellesamlingen Skifting. Siden har hun været professionel forfatter og har skrevet noveller, romaner og radiodramatik, ofte i den eventyrlige genre og for voksne. Hun har læst folkloristik på universitetet, en uddannelse hvor man forsker i eventyr, vandrehistorier og overnaturlige væsner. Charlottes seneste roman Den afskyelige fra 2016 er en klimaroman, der har bragt hende på alles læber og til klimakonferencer verden rundt. Charlotte Weitze var med til at starte Litteraturfestivalen Litt Talk på Vallekilde Højskole, hvor hun har været kunstnerisk leder de første fem år, samt Forfatterskolen for Unge i Odsherred, som er afsæt til denne forfatterskole.

Tahir Mirza, underviser

Tahir Mirza er elev på Forfatterskolen i København og bliver færdig sommer 2022. Han er bachelor i religionsvidenskab og kandidat i retorik fra Aarhus Universitet.

I øjeblikket er Tahir ved at sætte de sidste punktummer i en novellesamling, der er inspireret af hans arbejde med Læger uden Grænser på Nauru Island – en lille ø-stat ude i Stillehavet. Et sted, hvor den australske regering havde placeret op mod 2000 flygtninge fra forskellige steder i Asien. Tahir var udstationeret som kulturtolk i seks måneder i 2018, hvor han primært oversatte for afghanske og iranske flygtninge.

I Kalundborg kommer Tahir til at afløse Charlotte Weitze, der har taget orlov som underviser i sæsonen 21/22.

Tid og sted:

Tirsdag kl. 17-20 på Kalundborg Ungdomsskole, Skovbrynet 51, 4400 Kalundborg

Første gang: 7. september 2021

Spørgsmål og kontakt

Forfatter: Tahir Mirza tahir.mirza@outlook.dk tlf. 27243496

Biblioteket: simon.bojesen@kalundborg.dk

Tilmelding