Forfatterskolen for unge i Odsherred

Charlotte Weitze, underviser

Charlotte Weitze er skønlitterær forfatter og bor i Odsherred. Hun startede med at skrive, da hun selv var teenager og har undervist på Forfatterskolen i Odsherred og Forfatterskolen i Kalundborg siden 2009. 
Charlotte har skrevet romaner, noveller, dramatik og essays. Hendes udgivelser er ofte i den eventyrlige genre og mest for voksne. 

I undervisningen kommer du til at skrive i forskellige genrer og lave sjove skriveøvelser. Der vil være længere opgaver, hvor du skal skrive en tekst til en fælles bog. Der bliver oplæsningsarrangementer, hvor du skal læse op for familie og venner, så det er vigtigt, at du har mod på at dele dine tekster med andre. Jeg vil gøre alt for, at det bliver så trygt som muligt at gå på Forfatterskolen, og alle er velkomne. Både hvis du før har skrevet en helt masse eller bare drømmer om at komme igang. 

Lærke Malmbak, underviser

Lærke Malmbak debuterede i 2023 med sin første roman Vi legede gemmeleg med verden. Hun er uddannet i statskundskab og har i flere år fungeret som journalist, klumme- og signaturskribent ved Dagbladet Politiken. I dag målretter hun skrivningen den skønlitterære genre og arbejder i skriften med at udfolde problemstillinger om blandt andet familie, kvindeliv og klimakrise, fremfor som tidligere at kondensere temaerne ned i en klumme.

Du kan få fat i Lærke her: l.malmbak@gmail.com

Tid og sted:

Mandag kl. 16–18.30 på Odsherreds Biblioteker og kulturhuse i Asnæs.

Første gang: mandag den 11. september 2023.

Spørgsmål

Charlotte Weitze: charlotte.weitze@jubii.dk

Anette Rasmussen (biblioteket): ara@odsherred.dk