Forfatterskolen for unge i Slagelse

Malene Kirkegaard Nielsen, underviser

Malene Kirkegaard Nielsen er filminstruktøruddannet fra Den Danske Filmskole og har i en årrække arbejdet med radioteater og dramatik. Senest har hun skrevet 6 børnebøger og spændingsromanen ”Hotel Rudolph”.

Udover sit virke som forfatter driver hun et Plotværksted, hvor hun samarbejder med en række anerkendte forfattere om udviklingen af deres bøger. Hun har undervist på skrive- og forfatterlinjer på højskoler og efterskoler, på Forfatterskolen for børnelitteratur, i Dansk for fatterforening, Danske Skønlitterære forfattere, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og dramatikeruddannelsen på Skolen for Scenekunst (statens teaterskole). De sidste par år har Malene sammen med Palle Schmidt drevet PlotCast.dk.

Tid og sted:

Forfatterskolen foregår hos Ung i Slagelse og tilmeldingen sker gennem ungdomsskolen. www.ungislagelse.dk

Spørgsmål og kontakt

Malene Kirkegaard, Plotværkstedet malene@plotvaerkstedet.dk