Kalundborg

Hjerteligt velkommen til Forfatterskolen for Unge i Kalundborg 

Vi mødes som udgangspunkt hver mandag kl. 17-20 på Kalundborg Bibliotek.
Første gang er mandag d. 16. september. Der er otte undervisningsgange før jul og otte efter jul.

Den daglige undervisning varetages af mig. Jeg hedder Charlotte Weitze, er forfatter og har mange års undervisningserfaring i kreativ skrivning fra bl.a. Vallekilde Højskole, Forfatterskolen for Unge i Odsherred og workshops på forskellige gymnasier.

På Forfatterskolen for Unge i Kalundborg kommer du til at arbejde med forskellige genrer. Det kan være gyser, fantasy, realisme, poesi, erindring, fanfiction, stedspecifikke historier, krimi eller lyddigte. Du vil øve at skrive med alle sanser, powerwriting, replikker, show don´t tell, synsvinkler og plotudvikling. Og så kommer du høre noget om, hvordan professionelle forfattere arbejder, og hvordan bøger bliver udgivet.
Vi skal også skrive en tekst sammen. Det kan f.eks være en ”du er hovedpersonen i” historie eller en tekst med forskellige stemmer. Til marts udgiver vi en antologi sammen med de andre forfatterskoler.

Det nøjagtige undervisningplan udarbejdes, når jeg har mødt holdet første gang.

Du kommer til at skrive rigtigt meget i undervisningstiden, men sommetider bliver det nødvendigt at arbejde med teksterne hjemme. Der vil også være oplæsningsarrangementer, som det forventes, at du deltager i. Derfor er det afgørende, at du har mod på at dele dine tekster med andre. Jeg arbejder målrettet med, at alle kommer til at lære hinanden at kende, og at forfatterskolen bliver hyggeligt og rart sted at komme.

Den første weekend i februar deltager vi litteraturfestivalen Litt Talk på Vallekilde Højskole. I sommerferien er der en skrivecamp. Begge steder er det muligt at møde andre unge, der elsker at skrive.

Man er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis der er spørgsmål: charlotte.weitze@jubii.dk, tlf. 30227871. Hvis der er nogle særlige forhold, jeg skal tage højde for, vil jeg gerne vide det på forhånd. Det er også vigtig, at du melder afbud til mig, hvis du ikke kan komme en enkelt gang.

Husk at tage din egen computer og en madpakke med.

Kontaktperson fra biblioteket: simon.bojesen@kalundborg.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s