Odsherred

Er du 12-18 år – og drømmer du om at udgive en bog? Kan du lide at lege med sproget og udforske afkrogene i din fantasi? Vil du gerne blive mere skarp på skrift, men også lære at slippe din indre kritiker? Vil du have tid til at arbejde seriøst med dine tekster – og samtidig blive inspireret af andre skriveglade unge? Så er Forfatterskolen for Unge i Odsherred måske noget for dig!

Vi skal arbejde med alt fra idéopbygning til redigering, og vi skal afprøve en masse forskellige måder at blive inspireret på. Vi skal øve os i at blive bedre, men vi skal først og fremmest have det sjovt.

Som kulmination på det hele udgiver Forfatterskolen for Unge en bog i foråret 2020, hvor du får din helt egen tekst med. Og så er der selvfølgelig den årlige sommercamp for unge, hvor du kan møde endnu flere skrivevenner og bruge en hel uge på at skrive løs. Den kan du læse mere om her.

Praktisk info:

Undervisningen foregår om onsdagen kl. 18–20 på Odsherreds Biblioteker og kulturhuse i Nykøbing – inde på selve biblioteket. De automatiske døre lukker kl. 18, så kom i god tid!

Første undervisningsgang i sæson 2019/2020 er onsdag d. 4. september.

Underviser: Birgitte Bregnedal og Helle Ankerstjerne

Bibliotekets kontaktperson hedder Silke Weitling: anbwe@odsherred.dk 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s