Sorø

Forfatterskolen for unge i Sorø, foregår på Sorø Bibliotek og starter 18. september kl. 16.30-19.30. Du skal tilmelde dig via Ung i Sorø. Derefter bliver det i efteråret 25/9 – 2/10 – 9/10 – 23/10- 30/10 – 6/11, og 13/11. Datoerne for foråret følger.

Elsker du at skrive fantasyhistorier med masser af magiske væsner, eller er du mere til iskolde gyserhistorier? Synes du det er sjovt at lege med ord og skriver mange digte, eller måske elsker du YA-romaner og har lyst til selv at skrive en episk kærlighedshistorie?

Det kan også være at du bare lyst til at skrive, men kan ikke rigtigt komme i gang. Kom med på forfatterholdet i Sorø, her vækker vi dine ord til live!

Det eneste det kræver for at komme med på holdet er, at du elsker at skrive. Så hvis du er vild med at skrive, er du mere end velkommen uanset, om du har skrevet meget eller lidt.

Du vil få masser af inspiration og idèer til, hvordan du skruer et spændende plot sammen og skaber sjove, interessante og lidt skøre karakterer, som du kan hive med ud på det vildeste eventyr.

Vi kommer til at arbejde med powerwriting, sanser, sproglige virkemidler, fortællerstemme og  personkarakteristik, men vi vil også lege med sproget og se hvor meget det kan.

Du vil blive en del af et fællesskab, hvor alle godt kan lide at skrive og I slutter af med at udgive en fælles tekstantologi sammen med de andre forfatterspirer fra Forfatterskolen for Unge.

Det er Ung i Sorø, Sorø Bibliotek og Sorø Akademi, der står bag Forfatterskolen i Sorø sammen med Forfatterskolen for unge. Tilmelding her.

Hovedunderviseren er den lokale prisbelønnede Young Adult forfatter Vibeke Bækkelund Lassen. Fantasyforfatter Synne Eriksen er gæstelærer.